Faciliteiten op camping de Klaverkampen.

Camping De klaverkampen te Havelte (Drente) heeft uitgebreide en moderne faciliteiten. Zo zijn er warme douches, perfecte sanitaire voorzieningen, een wasserette en de mogelijkheden voor rechtstreekse aansluiting op de waterleiding, riool en elektriciteitsnet. Verder is er de beschikking over een kantine met bar, waar u in een prettige ambiance van een hapje en drankje kunt genieten.
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals: Barbequeën, kaarten en niet te vergeten Bingo.

De Klaverkampen beschikt over ruime standplaatsen. Tijdens het hoogseizoen hebben wij ook een recreatieteam die de kleintjes onder hun hoede nemen en hun een onvergetelijke tijd bezorgen. Zij organiseren activiteiten in de kantine het bos of in het strandbad.

In 2013 kan er gebruik gemaakt worden van draadloos internet bij de plek.

Faciliteiten op camping de Klaverkampen. Faciliteiten op camping de Klaverkampen. Faciliteiten op camping de Klaverkampen.
Faciliteiten op camping de Klaverkampen. Faciliteiten op camping de Klaverkampen. Faciliteiten op camping de Klaverkampen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Camping De Klaverkampen, Slagdijk 2, 7971 RL  Havelte  (Drenthe) Tel:. 0521-341415

Copyright © 2012. All Rights Reserved.